Bryllup

Dum ko

Hvordan gør man en god sild til en dum ko?
Man gifter sig med hende!

Der er varmt hernede

Et ægtepar, besluttede sig for at rejse sydpå. For at få en særlig, dejlig og helt speciel ferie, planlagde de at bo på samme hotel, som de boede på, på deres bryllupsrejse, 20 år tidligere. Men fordi de begge, var travle i arbejdet, kneb det med at få ferie, på samme tid. Så enden af det blev, at manden rejste om torsdagen, hvorpå fruen så ville ankomme dagen derpå.

Efter en vellykket ankomst, tjekkede manden ind på hotellet. På værelset, stod en computer, så den betænksomme husbond, besluttede at sende fruen en e-mail. Men en smutter i adressen gjorde, at manden sendte sin mail, til en anden.

Et sted i landet, var en enke lige kommet hjem, fra sin mand`s begravelse. Den afdøde, var den lokale præst, som var blevet kaldt til himmels, efter et hjertestop. Midt i sin sorg, satte enken sig ved computeren og tjekkede sin mail. Hun regnede med støtte og omsorg, fra sine nærmeste. Men under læsningen af den første mail, besvimede enken, med et brag. Enkens søn, ilede sin stakkels mor til undsætning. Hjalp hende på benene igen og læste derpå mailen, som lød:

Til: Min elskede hustru

Emne: Vel ankommet!

Det undrer dig sikkert at høre fra mig. De har computere her nu, og det er tilladt at sende e-mails, til sine elskede. Jeg er lige ankommet og har tjekket ind. Jeg ser, at alt er forberedt til din ankomst i morgen. Jeg glæder mig utrolig meget til at se dig. Jeg håber din rejse, bliver ligeså vellykket som min var.

P. S. Jeg siger dig, der er varmt hernede!

En ældre mand giftede sig med en jomfru...

En ældre mand giftede sig med en jomfru, og på bryllupsnatten sagde han til hende, at han ikke ville presse hende seksuelt. Hvis de skulle bolle, skulle det kun være, når hun også havde lyst.
- Jeg tror, vi skal aftale et tegn for at gøre det nemt, sagde han.
- Hvis du vil bolle med mig, så træk én gang i mit lem, og hvis du ikke vil, så træk i det hundrede gange i træk!

Fri

Hvorfor hedder det at fri til en kvinde, når man er bundet resten af livet?

Hvem har bukserne på ?

Et ungt par var lige blevet gift og efter brylluppet på deres hotelværelse var de ved at klæde sig af for at komme i seng. Manden, der var stor og kraftig smed bukserne hen til bruden og sagde:
-Her, tag dem på.
Hun tog dem på, og livvidden var dobbelt så stor som hendes, så de faldt ned.
-Jeg kan ikke have dine bukser på sagde hun.
-Det er nemlig rigtigt sagde manden
-Husk på, at for eftertiden er der mig, der har bukserne på her i familien.
Derpå smed hun sine trusser hen til ham og sagde:
-Prøv så at tage dem på. Manden prøvede, men kunne ikke få dem længere end til knæene.
-Pokkers, jeg kan ikke komme i dine trusser.
-Det er nemlig rigtigt sagde hun og sådan vil det være indtil du har ændret din opfattelse.